Hei taas c:

Tän postauksen aiheena on noi Epona tehut ja siellä Eponassa tapahtuvat tarinatehut. Tarinatehuista itse olen nähnyt paljon blogeissa ja youtubessa, joten jätän tän omani nyt hieman lyhyemmäksi postaukseksi.

Eponaan liittyvät tehut alkoivat siitä, että Guntherille, Gretchenille ja Helga lle piti saada kesäasunto. Tai ei se välttämättä ollut se pointti, mutta ihan sama :D Heille oli myyty talo joka oli tosiasiassa palanut kokonaan ja kiinteistönvälittäjänä oli toiminut mr. Kembell. Kuten jo Kembelistä saattaa jo arvata hän oli ainoastaan rahan perässä. ilmoitimme asiasta Figin councilmanille ja hän ei ikävä kyllä voinut tehdä asialle mitään. 

Gunther, Gretchen ja helga kuitenkin halusivat saada rahansa takaisin, sillä he olivat maksaneet paljon rahaa palaneesta talosta, jonka piti olla hieno kesäasunto. He paljastivat olevansa salaisia agentteja. He käskivät toisaalta minut vakoilemaan mr. Kembeliä. Menin sitten Kembelin pihalle tonkimaan ja löysin hänen pihaltaan myrkkytynnyreitä. Otin niistä näytteet ja vein ne Figin councilmanille, jotta hän tekisi jotain asialle. Hän tekikin. Menimme mr. Kembelin talolle, mutta hän kielsi koko myrkkytynnyrit. Jouduin siis taas etsimään ne käsiini. 

Löysin ne ladosta mr. Kembelin talon takaa ja mr. Kembell sai talostaan häädön, sillä myrkkytynnyrit olivat laittomia.

hegottaleave.jpg 

Gunther, Gretchen ja Helga saivat mr. Kembelin talon, jotta saisivat vastinetta rahoilleen ja councilman ei tehnyt talolla mitään.

Heti nämä tehut tehtyäni sain Hermanilta viestin. Hän pyysi minua Jorvikin talleille, sillä hän oli saanut selville jotain kiehtovaa. Ratsastin sinne ja hän kertoi salaisesta reitistä, joka veisi Eponaan. Aloin heti tutkimaan asiaa. 

JEEE.jpg

Salaisen reitin löytämiseksi oli löydettävä kompassi, joka veisi sinne reitille. Sen piti olla Jakob Goldspurilla, mutta Hannibal ja Alexander olivat piilottaneet sen paikkaan jota kukaan ei muistanut. Kaksoset halusivat karkkia, jotta paljastaisivat kompassin paikan. Pyysin karkkia heidän isältään ja hän antoi minulle pippuria, sillä kaksoset söivät liika makeisia ja he tarvitsivat pienen näpäytyksen. Pippurit sitten annoin kaksosille. kaksoset menivät halpaan, mutta joutuivat antamaan minulle kompassin sijainnin.

Löysin kompassin ja aloin etsimään reittiä. Lopulta reittikin löytyi ja juoksin Hermanin luo. Hän pakkasi ja siitä lähdimme kohti salaista reittiä. Reitillä oli muutama ansa ja jouduin tekemään sen monta kertaa uudestaan, kun jäin yhteen ja samaan ansaan kiinni.

ohh.jpg

Lopulta pääsimme reitin loppuun, mutta valitettavasti se johti suoraan GED alueelle ja Herman jäi vangiksi. Itse pääsin radan kanssa juoksemaan sieltä karkuun. Sitten tapasin uusia hahmoja ja availin portteja. Ja pian pääsimme taas tarinapelin pariin. 

Tästä eteenpäin on moni tehnyt blogipostauksia ja youtube videoita, joten en kirjoittele siitä sen enempää.

Alla olevat kuvat ovat niihin tehuihin liittyviä, joista en nyt kirjoita :)

Hermanin pelastustehtäviä

Reik%C3%A4.jpgaukeaa.jpgn%C3%B6%C3%B6%C3%B6hermannii.jpg