Ne jotka ovat minuun SSO törmänneet ja tutustuneet, tietävätkin varmaan, että hevosten kouluttaminen, kisaaminen, ja champit ovat mielipuuhaani c:

Vaikka en ole ikinä tullut champissa sen korkeammalle sijalle kuin 5. niin teen champpeja aktiivisesti ja innolla. Olen muutaman kerran ajatellut, että lopettaisin ne champit suosiolla, lähiaikoina kun on tullut sijoituksella viimeiseksi ;-; Mutta nääh. Näköjään se on se juttu mitä mä teen siellä SSO.ssa, kun ei pysty lopettamaan :D

Olen itse aika yllättynyt siitä, että kärsivällisyys riittää noissa champeissa. Oikeessa elämässä jos häviän nii se missä hävisin on ihan tyhmä juttu ja en siitä "koskaan pitänytkään" ja siksi hävisin :D 

Koulutus on omasta mielestäni hauskaa ja en siihen väsy missään vaiheessa. Tässä kohdassa täytyy kyllä sanoa, että muutaman viikon olen jo ollut ilman koulutettavaa kun Star Coinsit ei riitä minkään hevosen ostoon, enkä itse saa niitä ostaa. Star Riderikin loppuu maaliskuun lopuilla, niin saatan juuri ja juuri saada viikottaisista Star Coinseista kerättyä Morganiin tai Quarteriin. Jos en saa niin sitten en saa ja vedän itkupotkuraivarit. 

Alla hevoset joista jommankumman todennäköisesti ostan.

Quarter

Ostaisin tämän varmaan epätodennäköisemmin, kuin morganin, sillä morganit ovat nopeampia ainakin hieman ja tämä on kalliimpi kuin morgan.

Ulkonäöstä kyllä tykkään, kun tällä on tuo ihana tähti otsassaan ja sukat jaloissa c:

fsjsdyjs.jpg'

Morgan

Ostan aika varmasti tämän, koska se on sairaannopee, halvempi ja pidän sen kokomustasta ulkonäöstä c: Täytyy kyllä myöntää, että quarter olisi suloisempi sukkien ja tähden vuoksi, mutta olen suunnitellut tämän ostoa niin tietysti myös ostan.

morganii.jpg

Klubijäsenten kanssa ja kavereiden kanssa kisaaminen on todella kivaa C: Häviäminen ei sinänsä haittaa siinä tilanteessa. Ellei ole kunnianhimoinen, voitontahtoinen ja hyvin kilpailuhenkinen. Ja nämä kaikki liittyvät minuun :) Yksinään kilpailu on myös ihan kivaa. Alotushevosella yritän kisata sinne High Score-listan 20. sijalle :D

Lähipäivinä olen osallistunut champpeihin, mutta nuo muut ovat jääneet vähemmälle. Koulutettavia ei ole, kuten jo mainitsinkin ja klubissa ei ole ollut kisailua siihen aikaan kun itse olen sinne päässyt. Tällä viikolla kylää pitäisi olla vielä kisailua silloinkin kun itse pääsen C:

CHAMP.jpg

hianoo4.jpg

hianoo3.jpg

____________________________________

Pidin estetunnin tässä lähipäivinä ja estetunnit on sikäli tuntilaisille kivoja, kun niissä saa Kuikan aivojumppaa samalla :D Itse en kyllä olisi niin innoissani jos joutuisin sellaista tuntia oikeassa elämässä kokeilemaan. Esteistä kun en oikeassa elämässä pidä.Ehkä SSO:ssa voisi olla kivoja. Onneksi Siiri ja Line pitivät tunnista c: ❤️

Tunnilla teimme kaksi rataa joissa kesti yllättävän kauan. Yhteensä 35 minuuttia kahdesta radasta :D Olen yllättynyt. Aloitimme tunnin ihan perus alkukävelyillä ja verryttelyesteellä. Sen jälkeen aloimme tehdä vasta ratoja. Saattaa olla että ratoihin meni vain 30 minuuttia ja alkuun ja verryttelyyn 5 minuuttia :)

Otin tunnista muutamia kuvia joten nauttikaa niistä :D

Alkuraveja...

alkuk%C3%A4ynnit%202.jpg

Siiri tekemässä rataa

siiri%20hypp%C3%A4%C3%A43.jpg

Line tekemässä rataa

line%20hypp%C3%A4%C3%A42.jpg

Tunnin Loppukuva c:

loppukuva%20.jpg