Joo on ollut hiljasta täällä blogin puolella ja olen pahoillani siitä :/ 

on vaan hankala kirjottaa mitään, kun ei ole star rideria eikä sso:ssa voi juurikaan muuta tehdä kuin tehuja ja dailyja, joita minulla ei ole. Toisin sanoen ei ole muita kuin kuvia mitä voisin jakaa täällä, ja niitä tähän postaukseen tuleekin muutamia. 

Mutta juttua riittää muuten vaikka ei mitää tehuja tai dailyja olekkaan :)

Ensimmäisenä on se, että sain Eliaksen koulutettua vihdoin ja nyt olen taas toimeton :D Toisena on se uusi alue South Hoof Peninsula. En ole siellä päässyt Quinnilla käymään, mutta kävin Sonin hahmolla siellä vilkasemassa ja kiitos Sonille joka päästi minut hahmolleen :) ❤️ 

Pidin näkymästä, mutta alue näyttää siltä kuin Sso olisi jättänyt sen kesken. ihan kuin sieltä puuttuisi suurin osa maasta. Alue on kuitenkin sen verran iso, että sinne mahtuisi hyvin talli ja champpikenttä :D Mutta tällä hetkellä siellä on vain pieni farmi ja majakka ja vanhan ukkelin mökki. Sekä liikaa ruohoa.

Ja tärkein asia on se, että aloin keräämään rahaa Lifetimeen ja koossa on jo huimat 13 euroa :D Arvioisin että saan vasta Joulukuussa rahat kasaan :/ Ei ole meinaa paljoa paikkoja ja päiviä jolloin saisin rahaa mistään, kun en kotitöistäkään sitä rahaa saa. Lähinnä rahaa tulee synttäri- ja joululahjoiksi. Mutta saanpahan sen edes joskus!

Ja nyt saatte ihailla kuvia joita olen tässä ottanut :)

rekkuuuuu.jpgjoo.jpgse%20juoksee.jpgpystyyasento.jpgRAVII.jpg