Terveppä terve ja arvatkaapas mitä c:

SAAN TÄNÄÄ POSTAUKSEN AIKASEKS JEEJEEJEEJEJEJ!

Viimeisimmästä kunnon tehu postauksesta on jo vierähtänyt aika paljon aikaa, anteeksi siitä :'D Mutta nyt olen taas täällä kirjoittamassa, ja tätä villihevos asiaa tule varmaan ainakin toinen osa, mutta kolmannesta osasta en tiedä 8) Pidemmittä puheista mennään asiaan!

South Hoof Peninsulaan tuli siis tehuja, koskien saarella asuvia villihevosia. Hermitin mukaan osa hevosista oli kadonnut ja että päivä päivältä hevosia olisi vähemmän. Hermit aluksi kuvitteli, että asialla olisi jotakin tekemistä minun kanssani, mutta sitten Madison tuli väliin ja sanoi, että Hermitin ei kuuluisi olla niin epäluuloinen, ja Madison ainakin luottaisi minuun. Hermitkin sitten antoi periksi ja kertoi miten hän pitäisi hevosia kenties silmällä. Laittaisimme niihin kiinni lähettimet.

Siinä mentiin ns rataa, jossa jahdattiin villihevosia eikä saanut mennä hevosesta liian kauas, sillä muuten ei sitä lähetintä saanut kiinni niihin otuksiin. Lähettimet piti laittaa onneksi vain kolmelle hevoselle, se oli nimittäin aika hankalaa, kun en tajunnut hommaa aluksi kunnolla :D

Kun hevosiin saatiin lähettimet, ei Hermit ollut kovinkaan kiitollisen oloinen, mutta kiitti meitä silti ja teki selväksi, että haluaa olla yksin.

Madison halusi siitä huolimatta viettää aikaa kanssani jonkin aikaa, ja hän halusi näyttää minulle jotakin. Juoksimme isolle ja vanhalle puulle ja jäitin Madison siinä alas. Hän alkoi kutsumaan Nightdust nimistä asiaa. Pian Madison kutsuma jokin tuli, ja se oli musta Welsh, jonka tapasimme ensimmäisen kerran silloin, kun Peninsula avautui. Madisonista ja siitä oli tullut parhaita kavereita. Silitin ponia ja se näytti muistavan minut.

SHPtehuja.jpg

Madison näytti yhden jutun mitä hän oli opetellut Nightdustin kanssa. Hän näytti, kuinka hän pystyi olemaan ponin selässä ilman, että lentäisi pois. Madison halusi ottaa kisan minua vastaan, ja tietystihän minä sen voitin, koska Madison ratsasti welshillä pelkkää laukkaa :'D Mutta pakko sanoa, että aika hyvää hevosen hallintaa, kun Madison ratsasti ilman varusteita eikä edes lentänyt selästä.

SHPtehuja2.jpg

SHPtehuja3.jpg

Kisa päättyi farmille, ja siellä Madison sanoi päästävänsä Nightdustin takaisin juoksentelemaan. Ennen sitä sille piti kuitenkin laittaa lähetin. Siinä ei ollut sen kummempaa rataa tai mitään, samalla tavalla kuin tehujen alussa. Lähetin saatiin kiinni poniin, ja se sai siitä hyvästä porkkanan. Madison sanoi Nightdustille vielä heipat, ja sitten poni juoksi pois.

SHPtehuja4.jpg

SHPtehuja5.jpg

___________________________________________________

Tässä nämä tämän päivän tehut, ja tosiaan tässä vaiheessa tuli kellotehu ;) Huomenna tulee toinen osa! Joten ensikertaan heipsunhei c: