Olen siis saanut pinkit valot, mutta samalla minulla on meneillään sitä tarinapeliä.

Minulle tuli tehtävä missä piti etsiä Starshine Greendalesta. Ei mennyt kauaa kun löysin sen, koska se löntysteli sopivasti tiellä :D Starshine kertoi minulle ratsastajastaan Lisasta ja siitä mitä oli tapahtunut ennen kuin Starshine oli alkanut kulkea Greendalessa. Starshine sanoi, että hänellä oli pieni muistikatkos, sillä hän ei muistanut mitä tapahtui juuri silloin kun Lisa katosi. Hän sanoi, että oli pinkki välähdys ja sitten pyörtyminen. 

Starshine pyysi minulta apua Lisan löytämisestä ja tietysti siihen sanottiin kyllä. Ensimmäinen johtolanka mikä löytyi oli kummallinen siluetti kalliossa.

starshine.jpg'

Juoksin kiireenvilkkaa Starshinen luo ja kerroin hänelle löydöstäni. Starshine juoksi perässäni siluetille. Siluetti selkeästi esittää Starshinea ja Lisaa. Minusta näyttää, ihan kuin joku olisi räjäyttänyt heidät siihen seinää vasten. Starshine pyysi minua etsimään lisää vihjeitä. Löysin toisenkin vihjeen ja...

piilossaa.jpgpandorii.jpg

sieltä löytyi Pandoria portaali. Juoksin entistä nopeammin Starshinen luo. Ja voin valehtelematta sanoa että olin ihan hämmentynyt kun näitä kaikkia tarinatehuja tein :'D 

Starshine oli hyvin tohkeissaan kun hän pääsi portaalin luo, sillä hän tunsi Lisan läsnäolon. Lisa oli heitetty Pandoriaan. Lisa ja Starshine kävivät keskustelun miten Lisan voisi vapauttaa. Lisa selitti jotain Sleeping Widowsista ja piti siinä käydä kysymässä Elizabethilta mitä Lisa tarkoitti. Lisa oli selvästi puhunut Vanhasta puusta, joka oli Forgottonilla. Legendan mukaan: ( ei ole pakko lukea tämä on meinaan todella pitkä, koska kirjoitin suunnilleen koko legendan.)

"Sleeping Widowin legenda  palaa pitkälle taakseppäin ajassa. Kun Aideenin valo levisi  Jorvikkiin ja elämä tuotiin saarelle, kourallinen Elämän Vartijoita luotiin, heidän tehtävänään oli vartioida kasvialueita, kasvattaa sitä, ja antamaan varoitus nille jotka ikinä olivat saarta huonosti kohdelleen.

Elämän vartijat tuotiin maailmaan puiden muodossa, jotka elävät ikuisesti Jorvikin saarella. Ihmiset löysivät nämä puut ja ymmärsivät kuinka mahtavia ne olivat ja rupesivat kunnioittamaan niitä ja jättivät ne elämään, vaikka tuhosivatkin muun metsän puiden ympäriltä. Ihmiset ymmärsivät, että puut olivat erityisiä ja muinaisia, ja että ne palvelivat korkeampaa tarkoitusta. Ihmiset kutsuivat niitä Muinaisiksi Puiksi.

Muinaiset Puut olivat erillaisia ulkonäöltään ja niiden kyvyt olivat vahvempia ja upeampia ennen vanhaan. Ne elivät komeutensa päiviä. Nykyään suurin osa puista on unen vallassa. Ne nukkuvat. Väsyneinä ja Riutuneina. Niiden valta on vähentynyt, ja niitä on hyväksikäytetty Jorvikin luonnonvaroissa.

Sanotaan, että Muinaisten Puiden juuret kulkivat maan alla ympäri Jorvikia muodostaen verkoston jota kautta kaikki Muinaiset Puut kommunikoivat.

---

Kerran Forgotten Fields oli tuuhea ja suuri metsä, vähintään yhtä upea kuin Greendale. Metsää suojeli kaksi Muinaista Puuta, jotka olivat onnellinen pari. He olivat onnellisia yhdessä ja metsä kukoisti, kunnes ihmiset tulivat ja rakensivat Jarlaheimin.

Kun Jarlaheim rakennettiin, suurin osa metsästä leikattiin alas, ja kasvava väestö vei metsästä puita polttopuiksi ja talojen tarpeiksi. Sitten ratsuväki tuli ja perusti Jorvikin tallin, joka majoitti satoja hevosia.

Yhä enemmän metsää kaatui, maisema avartui ja tehtiin tilaa Jorvikin tallin hevosten laidun alueeksi.

Ihmisten sokea into yltyi ja kaikkien mielessä oli vain suuri laakeus ja tilavuus. Metsänhoitajat kaatoivat toisen Muinaisista Puista mikä oli kohtalokas virhe, mutta vahinko oli jo tehty, ja se oli peruuttamaton. Elossa oleva Muinainen Puu jäi yksinäiseksi ja hän suri elämänkumppaninsa menetystä. Hän menetti elämänhalunsa. Hänen surunsa, ihmisten tuhon ja hevosten maan polkemisen kautta, metsä kuoli.

Vuosisatojen aikana, jolloin Muinaisesta puusta tuli yksinäinen on hänen valituksensa kuulunut maailmalle tuulen mukana. Kuin jatkuvaa ulvomista ja nyyhkytystä yksinäisillä vuorilla."

__________________________

Olin palannut Lindan luokse kirjastolle ja siinä sitten tämän legendan ja tiedon kautta yritettiin keksiä miten saisimme Sleeping Widowin herätettyä. Tarvitsimme taas Elizabethia. Hän antoi minulle tehtäväksi pullottaa Aideenin kyyneleistä mettä, ja ne ovat niitä kukkia mitä Valessa kasvaa. Minun piti myös aktivoida pala Aideenin valoa. 

Menin kivi ringille, missä aktivoin sen palan taikasauvan avulla. 

Tein molemmat tehtävät ja sen jälkeen piti juosta Muinaisen puun luo. Herätin puun ja keskustelin sen kanssa mitä se toivottavasti voisi tehdä. 

Sleeping Widow otti yhteyden pandoriaan ja vapautti Lisaa. 

Screenshot_2016-05-14_08-20-51.jpg

Juuri kun puu oli tehnyt voitavansa, ilmaantui paikalle kolme Dark Rideria ja Justin. He yrittivät napata minut, mutta Lisa tuli Pandoriasta takaisin ja pelasti tilanteen, ampumalla jotakin heitä päin.

Nukuimme Lisan kanssa puun juurella ja seuraavanapäivänä lähdimme Secret Stone Ringille. Siellä kyseltiin,mitä Lisalle oli tapahtunut, että hän joutui pandoriaan ja mitä oli käynyt Pandoriassa. Lisa kuvaili kuinka hän oli tuntenut, että Anne olisi ollut myös siellä. 

Screenshot_2016-05-14_08-22-36.jpgScreenshot_2016-05-14_08-23-28.jpgScreenshot_2016-05-14_08-23-39.jpgScreenshot_2016-05-14_08-24-14.jpg

____________________________________________________________________

Tähän päätän tämän tarinatehu postauksen, vaikka tehtävät tietysti minulla jatkuivatkin tuonkin jälkeen ;) Seuraava postaus tulee kuitenkin aika pian.