Minulle avautui siis Goldi ja Dino heti samana päivänä ja peräkkäin, joten sain paljon seikkailukuvia otettua ja sain seikkailla uusissa paikoissa c:

Goldi

Ennen kuin Goldi avautui piti hankkia Techno koira maneesille vahtikoiraksi. Tämän jälkeen piti odottaa seuravaan päivään ja sitten siinä oli joitain tehuja, ja sitten odotettiin taas. Pian pääsin alottamaan kuitenkin avaimen tekemisen. Avain piti tehdä kai sen takia, että alkuperäinen avain oli kadonnut, ekä kukaan tiennyt sen olinpaikkaa.

Aluksi piti ottaa kuva yhdestä maalauksesta ja sitten siitä kuvan avaimesta tehtiin kopio. Kun kopio avaimesta on valmis, sillä mennään avaamaan Goldin portti, ja tadaaa se on auki.

Alla avaimen teosta kuvia 

avainta2.jpgavainta3.jpg

avainta.jpg

Goldissa oli sitten heti alkuun Jasperin kanssa tehuja, joissa koottiin esteitä ja korjattiin kaikkea mitä Jasperin tilalla oli. Jasperilla tein myös yhden radan.

Jasperilta aloin tietysti uteliaisuuttani etsimään uusia paikkoja. Ihan ekana vastaan tulivat sudet. Eivät ottaneet iloisin mielin vastaan vaan ajoivat heti pois. Siitä lähdin kohti Kalakylää :D

Sielläkin oli muutamia tehtäviä, joissa etsittiin sitä alkuperäistä Goldin portin avainta. Löysin sen sitten Robilta ja Bobilta, jotka onneksi päästivät minut pois luotaan ehjin nahoin.

Kalakylässä tutkin kaupat ja kampaamot ja suunnistin heti kohti Goldenleaf Stablea, jossa näkyi kartalla lupaavia keltaisia palloja ;) Siellä piti etsiä lompakko, siivota roskia ja tutkia onko se rata käyttökelvollinen. Ja olihan se! En kyllä päässyt sitä rataa tekemään, kun pitää odottaa seuraavaan päivään.

Suraavana päivänä sainkin jopa kaksi rataa. Toinen oli se esterata, jota minun täytyi toistaa ja toistaa, että sain kuvia ja pääsin hyppäämään niitä esteitä :D Esteet siihen rataan piti hakea tallin takaa ja laittaa paikalleen. Toinen rata oli se minkä olin edellisenä päivänä tarkistanut.

Dino

Dinossa menin ensimmäisenä korjaamaan vanhan hissin. Minulla kesti siinä kauan, sillä en jaksanut lukea ohjeita heti alussa, joten juoksin ympäriinsä sitä aluetta. Jouduin lukemaan ne vasta jälkikäteen :D

Kun hissi oli korjattu päästiin tekemään taikoja ;) Piti löytää jääkristalleja sitä varten, että saisi lumikasan pois tieltä. Kuulostipa taas loogiselta :D. Piti siis laittaa kristalli siihen lumikasaan ja sitten räjäyttää koko kasa pois taikasauvalla. Tässä jutussa minua auttoi Elizabeth. Tie tuli näkyviin ja sitä piti jatkaa eteenpäin.

Pian löysin Nicin joka oli pudonnut kuumailmapallon kanssa alas ja piti hänelle pystyttää leiri. Aluetta piti myös tutkia ja piti paikantaa missä oltiin.

Tehuista ei ole kuvia kun eivät jostain syystä tallentuneet :c Kuvia dinosta ei ole muutenkaan paljon, kun en ole jaksanut kuvailla ja en ole siellä paljoa edes käynyt. Mutta tässä nämä pari kuvaa, jotka tallentuivat.

DINOP.jpgDINO.jpg