Edellisien tehujen jälkeen piti odottaa yön yli...

Seuraavana päivänä Lisa kertoi, että oli tehnyt Sleeping Widowin kanssa sopimuksen. Jos Puu auttoi Lisaa, Lisan olisi tehtävä vastapalvelus.

Menimme yhdessä Sleeping Widowin luokse kuuntelemaan mitä olisi tehtävä. Puu kertoi miten Aideen oli luonut Jorvikin ja puut ja meret ja kaiken, ja kuinka minun ja Lisan tulisi käyttää tuota kertomusta hyödyksi tehtävässämme. Vastapalvelus oli hankalan kuuloinen, ja Lisa oli epävarma pystyisikö hän tekemään sen. 

Sleeping Widow toivoi, että voisimme saada sen ja Scarecrow Hillin puun taas yhteyteen. Meidän piti siis yrittää kasvattaa Sleeping Widown juuret veden päällä kävellen toiselle puolelle. Onnistuimme siinä mainiosti ja sitten mentiin taas puhumaan sille puulle.

Tarinatehut loppuivat tässä vaiheessa ja tein niitä pinkkejä valoja siinä, kunnes sain Lighting Circlen admirediksi.

Alex, Lisa, Linda ja minä puhuimme aluksi siitä mitä druidit tekivät parhaillaan Annen auttamiseksi. He yrittivät murtaa pandorian ja meidän maailmamme välillä olevaa asiaa, jotta pääsisivät pelastamaan Annen. Ja meidän osuutemme auttaa tässä projektissa oli vain vakoilla Dark Corea ja katsoa tapahtuuko siellä öljynporauslautalla mitään ihmeellistä.

Screenshot_2016-05-28_10-04-33.jpg

Menin siis Paddock islandille katsomaan ja vakoilemaan lauttaa, kunnes joku huusi apua. Avunhuutaja oli Sonja. 

Sonjalla ei ollut kypärää päässä, ja hän oli pudonnut hevosen selästä. Hevonen oli juossut säikähdyksissään jonnekkin. Sonja sanoi, että hevonen oli säikähtänyt, kun yksi niistä kivistä oli alkanut yhtäkkiä pitämään ääntä ja se oli alkanut loistamaan pinkkiä valoa. Menin sitten tutkimaan sen kiven. Kivi tosiaankin loisti, mutta en osannut tehdä asialle mitään.

Screenshot_2016-05-28_10-01-45.jpgScreenshot_2016-05-28_10-02-12.jpgScreenshot_2016-05-28_10-02-42.jpgScreenshot_2016-05-28_10-03-36.jpg

Vein Sonjan lääkärin luokse ja sen jälkeen juoksin Vinelle kirjastoon, missä Linda oli. kysyin häneltä kivestä, mutta hän ei osannut heti auttaa. Linda passitti minut Alexin luokse, mutta Alexia ei näkynyt missään. 

Kyselin ihmisiltä olivatko he nähneet Alexia ja he neuvoivat minua kysymään Tyralta, joka oli jutellut Alexin kanssa aijemmin. Tyra kertoi, että Alex oli mennyt Jamesin luokse Fort Pintaan. Sinne siis.

Pintassa kysyin Jamesilta asiasta ja hän ohjasi minut Plazaan, missä Alex ja hänen äitinsä juttelivat. Kuulin ja näin koko keskustelun ja tulin siihen tulokseen, että Alexin äiti on hieman masentuneen oloinen ihminen :(.

Screenshot_2016-05-28_10-00-50.jpg

Heidän keskustelunsa jälkeen kerroin Alexille kivestä ja hän sanoi, että Elizabeth neuvoo, miten niiden kanssa toimitaan. Menin siis Valeen. Menin Elizabethin luokse, joka selitti kivistä paljon ja kertoi miten ne sammutetaan tai mitä niille nyt tehdäänkään. Tarvitsisin vain sauvan. 

Menin Fripin luokse salaiselle kiviympyrälle, ja yritin vakuuttaa sen antamaan minulle sauvan. Fripp ei aluksi suostunut, mutta sain sen sauvan silti. 

Screenshot_2016-05-28_09-59-52.jpg

Ja tässä kohdassa tulikin tehuihin kello ja päätin lopettaa tämän osan, mutta osa 5 tulee varmasti pian :).