Tämän postauksen aiheena, kuten otsikostakin huomaa, on tehut. Eikä vaan kaikki tehut vaan ihania tarinatehuja :3

Aika varmasti monet on jo nämä tehut tehnyt, mutta jos ette oo nii älkää katsoko. Nämä tehut siis ovat sen jälkeen, kun on käyty ensimmäisen kerran Dark Core lautalla ja siellä lautalla olevista tehuista. On varmasti myös vähän ennen kuin ollaan menty sinne lautalle.

Etsin Lindan kanssa kirjoista tietoa Jorvikin löytäjästä ja nimeäjästä. Löydettiin paljon tietoa ja pääsin Jarl's Tomb luolaan. Luolaa varten piti etsiä aurinko avain ja se piti laittaa siihen oveen. Oven takana on semmoinen toinen luola. Luolassa oli portaalin näköinen juttu :D "portaalissa" on Jonin haamu, joka sanoo suojelevansa jorvikia henkeen ja vereen. Jon esitti kysymyksiä ja jouduin kauan arpomaan niitä vastauksia, sillä olin vähän hätäisesti lukenut niitä tehu tekstejä...

Screenshot_2016-03-07_21-30-02.jpgScreenshot_2016-03-07_21-30-30.jpg

Lopulta sain ne kysymykset vastattua. Jäin hetkeksi tutkimaan luolaa ja huomasin, että siinä on toinenkin ovi. Toisessa ovessa oli kuu. Sujahdin yhdestä seinästä sisään ja katsoin sen toisen luolan, koska en jaksanut odottaa :D Se luola oli aika tylsä.

Screenshot_2016-03-07_21-31-21.jpgScreenshot_2016-03-07_21-32-00.jpg

Lähdin luolasta pois ja Lindan luokse. Linda puheli minulle ja pohti. Menin Alexin luokse, koska hänellä oli hyvä suunnitelma. Vihdoin pääsin Dark Core miehiä vakoilemaan. Suunnitelma oli, että mentäisiin Dark Core lautalle ja esitetttäisiin, että Frostfaith olisi Justinin tuleva Dark Rider hevonen, mutta todellisuudessa pelastaisimme Justinin lautalta.

Ensin kysyin Dark Core mieheltä, joka valvoi lautan lastausta, että mitä teen. Hän käski laittamaan Frostfaithin laatikkoon kuljetuksen ajaksi ja minun ei olisi kuulunut mennä mukaan. Piilouduin silti jäkaappiin. Lautta lähti ja saapui Dark Core öljyporauslautalle. En löytänyt hevosta mistään ja minun piti etsiä se. 

varo.jpgppiilo.jpg

Menin aluksi väärään suuntaan ja jouduin sitten vähän säätämään siellä :D Lopulta löysin hevosen ja löysin samalla Justinin, Mr. Sandsin ja pari muuta Dark Rideria. he juttelivat hevosesta, joka ei ollut ihan mitä he odottivat ja eihän se tietenkään sitä ollut, kun kerta minun hevonen oli. He pähkäilivät kovasti mistä hevonen oli tuttu ja miten heidän suunnitelmansa voisi murskautua jos he eivät saisi Justinille uutta hevosta.

lautalla.jpgherethey%20are.jpg

Pian minut huomattiin ja jouduin karkaamaan sieltä. Lähetin hätämerkin Captain Brusille ja hän tuli hakemaan minut pois sieltä lautalta. Ehdin hienosti pois sieltä, enkä jäänyt kiinni.

kaakka.jpgrunn.jpgruuuun.jpg

Palasin Elizabethille ja hätäkokous Sielun Ratsastajien kanssa. Keskusteltiin, että mikä mahtoi olla Dark Riderien suunnitelma. Kokouksessa päätettiin, että minusta tulisi yksi Sielun Ratsastajista. Koulutus tietysti alkoi heti.

jeee.jpg

Koulutukseen kuuluu pallojen nappaaminen, otusten väistely, tulialueiden välttely ja kysymykset.

v%C3%A4ist%C3%A4tulta.jpgkysymysksi.jpgkarkuuun.jpg

Screenshot_2016-03-07_21-28-55.jpg