Nyt alkaa tämmöiset viralliset blogi-postaukset c:

Tänne tulee varmasti aika aktiivisesti kuvia ja juttuja SSO:hon liittyen. Arvelisin että pari kertaa viikossa inspiksen mukaan tulisi postaus.

Mutta asiaan ------>>

Tein tänään muutamia Sielun Ratsastajiin jollain tavalla liittyviä tehuja missä epäilysten mukaan Dark Core oli myrkyttänyt/saastuttanut  vettä. Vesi oli muuttunut väriltään myrkyn vihreäksi. Tehut sain Elisabethilta joka sitten käski mennä Avalonin luokse saamaan seuraavat tehtävät: Otin aluksi kahta eri näytettä joista toinen oli Valen putouksella ja toinen sitten Valen järven putouksella. Sitten palasin takaisin Avalonin luokse. Sitten menin taas kysymään Elisabethilta jotain (en tainnut lukea kunnolla :D) ja palasin Avalonille. Ja sitten pitäisi odottaa seuraavaan päivään c:

Napsin muutamia kuvia samalla kun pyörin valessa.

Ennen tehujen tekemistä laitoin hevoseni katolle ja putosin itse alas (ei ollut tarkoitus D:) ennen kun sain otettua siitä kuvaa :D Joten sinne jäi hevonen ja tehut tehtiin juosten.

siel%20se%20menee.jpg

Kuunnellaan häntä tarkasti ;)

tehuja2.jpg

Järvellä rumaa vihreää vettä :((

hyhyy.jpg

Huomasin noiden kuvien ottamisen jälkeen ja tehujen loppumisen jälkeen, että ahaa! Ei loppunutkaan vielä c:

eiloppunu%20viel%C3%A4%20%3B%29%29.jpg

Menin siis mr. Anderssonin luokse ja hän laittoi minut etsimään (kai?) kaloja tuolta järvestä. Kaloja ei ollut järvessä ja seuraavaksi piti sitten kaivaa matoja houkuttimiksi kaloille, jos ne ehkä tulisi sieltä. En saanut kylläkään selville, oliko siellä kaloja vai ei, koska joko se asia meni muuten vaan ihan ohi tai sitten sitä  ei vielä sanottu, tuo tehu kun jäi odottamaan huomista.

Kaloja etsimässä

tehuuu.jpg

Jostain syystä näiltä kaikilta hahmoilta tässä pelissä puuttuu jotain...

mranderssonbugii.jpg

Sitten matoja

lis%C3%A4%C3%A4%20matojaa.jpg

Nuo tehtävät olivat aika harmikseni lyhyitä tänään, tehuja kun tykkään tehdä, niinkuin varmaan koko SSO väki :D Harmi vaan, että tänään ei ole enää mitään tekemistä kun nuo tehut jäivät huomiseen odottamaan. Paitsi tietenkin dailyt, joiden ystävä en todellakaan ole.

Tehujen loputtua menin vielä Valen järven vesiputoukselle ottamaan kuvan siitä vihreästä näystä jonka näin.

Hyh en menis koskemaankaa jos tollasta vettä näkisin D:

hyh.jpg